Manavgat Yangin : O34c1gi0i9tzxm / Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.. Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. 2.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. More images for manavgat yangin »

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Bölgede çok sayıda vatandaşa ait zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da etkili olan yangına havadan ve karadan da müdahaleye başla Yangın nedeniyle bir mahalle daha boşaltıldı. Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#.

Zodre7yv89fp3m
Zodre7yv89fp3m from foto.sondakika.com
Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Kanalımıza abone olmak i̇çin : More images for manavgat yangin » Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#.

03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı.

Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Bölgede çok sayıda vatandaşa ait zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da etkili olan yangına havadan ve karadan da müdahaleye başla Kanalımıza abone olmak i̇çin : Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da 11 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. More images for manavgat yangin » Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#. 2.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangın nedeniyle bir mahalle daha boşaltıldı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı.

Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. 11 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. 2.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Ze9jnpgp Fruam
Ze9jnpgp Fruam from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
29 temmuz 2021 perşembe 08:56. 03.07.2021 05:08 matso başkanı güngör'den, kent ekonomisini çeşitlendirme çağrısı. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da Kanalımıza abone olmak i̇çin : Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

More images for manavgat yangin »

Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#. 12 hours ago · manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! Yangın nedeniyle bir mahalle daha boşaltıldı. 2.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. 11 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. More images for manavgat yangin » 2.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı.

Sf8vpelkaet99m
Sf8vpelkaet99m from img.piri.net
Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Bölgede çok sayıda vatandaşa ait zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da etkili olan yangına havadan ve karadan da müdahaleye başla Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 1. Manavgatta birçok yerde yangın çıktı, müdahaleye yetişilemiyor, halen bazı noktalarda devam ediyor, uçak helikopter ve itfaiye araçlarıyla müdahale ediliyor#. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da

Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

12 hours ago · manavgat'ta yangin kontrol altina alinamadi! 29 temmuz 2021 perşembe 08:56. Bölgede çok sayıda vatandaşa ait zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da etkili olan yangına havadan ve karadan da müdahaleye başla Kanalımıza abone olmak i̇çin : Edinilen son dakika haberine göre antalya'nın manavgat ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 3 kişi yaralandı. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Antalya manavgat'ta dün başlayan yangın devam ediyor. Ajanslardan gelen son dakika bilgilerine göre, antalya'nın manavgat ilçesinde 4 farklı noktada orman yangını çıktı. Haberler.com'un şehir sayfaları, türkiye'nin 81 iline ait en güncel haberleri, gündeme dair fotoğrafları ve son. Manavgat'ta ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangin manavgat şelalesi̇'ne yaklaşti videosu ve daha binlerce haber ile alakalı video mynet video'da 1 day ago · türkiye, antalya manavgat'ta çıkan orman yangınına kilitlendi.